Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gökhan Zan'dan Tff Başkanı Büyükekşi'ye Tepki!

Yayınlanma Tarihi : 16.12.2023 10:43 Bu haber 89 defa okundu

Gökhan Zan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Galatasaray’da oynadığını bilmemesinin bulunduğu makamı tartışma konusu yaptığını söyledi. Futbolculuk kariyerinin ardından saha kenarında görev yapan Gökhan Zan son olarak Hatayspor'da Volkan Demirel'in yardımcısı olarak çalışmıştı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gökhan Zan'dan Tff Başkanı Büyükekşi'ye Tepki!

Zan, geçtiğimiz günlerde Sky Spor'da katıldığı bir programda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile arasında yaşanan diyaloğu anlatarak, "'Radnevuyu aldım. Başkanın odasına gittik, sohbet ediyoruz. Bazı durumları aktarıyorum, olup bitenleri... Söylemem gerekenler vardı. Onları konuştuk, sohbet ettik. 6 yıl Beşiktaş'ta artı Gaziantepspor'da kiralık olmak üzere... 6 yılda Galatasaray'da oynadım. Futbol Federasyonu Başkanının bana dediği cümle; 'Galatasaray'da oynadın mı?' Düşünebiliyor musun. Kusura bakma sevgili başkan ama yanındaki başkan yardımcısı 'Galatasaray'da çeyrek final oynadı. Kupalar kazandı. Bir sürü şampiyonluk kazandı. Tabi Galatasaray'da oynadı. Bildiğim kadarıyla Mehmet Büyükekşi Galatasaraylı galiba." ifadelerini kullanmıştı.

BULUNDUĞU MAKAMI TARTIŞMA KONUSU YAPMIŞTIR

41 yaşındaki teknik adam bu açıklamasının gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. 

Zan, X (Twitter) hesabından, "Ülkemin ay-yıldızlı formasını gururla temsil etmiş, Euro 2008 yarı final başarısı göstermiş, Beşiktaş ve Galatasaray gibi ülkemizin iki güzide takımında görev almış ve sayısızca kupalar kazanmış birisi olarak, TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’nin benim Galatasaray’da oynadığımı bilmemesi, bulunduğu makamı tartışma konusu yapmıştır…" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY İLE 5 KUPA KAZANDI

Futbolculuk kariyerini Galatasaray'da sonlandıran eski milli futbolcu, 5 sezon sarı kırmızılı takımda forma giydi. 76 maçta 3 gol kaydeden 42 yaşındaki eski futbolcu, asist üretemedi. Galatasaray ile 5 kupa kazanan Gökhan Zan, 2 kez sarı kırmızılı takımla lig şampiyonluğu yaşadı.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Gökhan Zan'dan Büyükekşi tepkisi! 'Bulunduğu makamı...'

Beşiktaş'a 2003-2004 sezonunda katılan Gökhan Zan, bir sonraki sene Gaziantepspor'da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra 2008-2009 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş'ta kalan eski milli futbolcu, 109 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesi 2008-2009 sezonunun sonunda sona eren Gökhan Zan 42 yaşındaki eski stoper, Galatasaray'a transfer oldu. Gökhan Zan, Beşiktaş ile toplamda 5 kupa kazanmayı başardı.

35 KEZ A MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

A Milli Takım formasını ilk olarak 1 Mart 2006 tarihinde Çekya ile oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan maçta forma giyen Gökhan Zan, tam 35 kez Milli formayı sırtına geçirdi. A Milli forma ile gol kaydedemeyen eski milli futbolcu, 1 kez assit yaptı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol