Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Genç Sağlık-Sen Hatay’da Saha çalışmalarını Sürdürdü

Yayınlanma Tarihi : 17.02.2024 09:15 Bu haber 76 defa okundu

Başarılı sendikacı Emrah Şahin’in İl Başkanlığını yaptığı Genç Sağlık-Sen, Hatay’da saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Genç Sağlık-Sen Hatay’da Saha çalışmalarını Sürdürdü

Yurdun dört bir yanında kısa sürede teşkilatlanan Genç Sağlık Sendikası, Hatay gibi depremle sarsılan kente destek olmak amacıyla Genel Başkanlık seviyesinde sık sık ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Genç Sağlık-Sen Genel Başkanı Osman Kaya’nın öncülüğünde heyet, Arsuz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Süha Şen’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarının sorun ve talepleri dinlenerek ortak çözümler hakkında istişarede bulunuldu.

Sendika heyeti adına Genel Başkan Osman Kaya, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Başhekim Şen’e teşekkürlerini sunarak; sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

KAYA: ULAŞILABİLİR SENDİKA OLABİLMEK ADINA ÇALIŞIYORUZ

Genel Başkan Kaya, Başhekim Süha Şen’in ardından hastanede çalışan sağlıkçılarla da bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarının Hatay’da zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini belirten Kaya, her daim sağlıkçıların yanlarında olacaklarını kaydetti. Kaya, hiçbir sendikaya bu kadar kolay bir şekilde ulaşamadığını ancak Genç Sağlık Sendikası olarak sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunları çözmek, özlük ve mali hakların kazanımı adına çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Hatay İl Başkanı Emrah Şahin de 15 ilçede 7/24 sağlık çalışanlarının haklarının takibinde olduklarını, ihtiyaç anında her zaman sağlıkçıların yanlarında olacaklarını ifade etti.

İstişarelerin ardından ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafları ile noktalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol