Hatay Mahalli Haber
MENÜ

“Geleceğimiz Çocuklarımızın Ellerinde Şekillenecek”

Yayınlanma Tarihi : 23.04.2026 20:50 Bu haber 129 defa okundu

Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu özel günün hem millet iradesinin tecellisi hem de çocuklara duyulan güvenin en güçlü ifadesi olduğunu vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
“Geleceğimiz Çocuklarımızın Ellerinde Şekillenecek”

Kaymakam Akdaş, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik yolunda attığı en önemli adımlardan biri olduğunu belirterek, 23 Nisan’ın aynı zamanda çocuklara armağan edilmiş eşsiz bir bayram olmasının ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.

23 Nisan’ın yalnızca tarihi bir dönüm noktası olmadığını dile getiren Akdaş, bu anlamlı günün, geleceğin teminatı olan çocuklara duyulan güvenin, sevginin ve sorumluluğun güçlü bir yansıması olduğunu kaydetti. Mustafa Kemal Atatürk’ün milli egemenliği esas alan bu önemli günü çocuklara armağan etmesinin, yarınların onların ellerinde şekilleneceğine duyulan inancın en açık göstergesi olduğunu söyledi.

Çocukların barışın, kardeşliğin ve umudun temsilcileri olduğunu vurgulayan Akdaş, onların milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmesinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Bu doğrultuda çocukların eğitimine, gelişimine ve mutluluğuna katkı sağlamanın toplumun ortak sorumluluğu olduğunun altını çizdi.

Kaymakam Akdaş, mesajının sonunda başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anarak, tüm çocukların ve milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Akdaş, geleceğin mimarı olan çocukların gözlerindeki umudun hiç sönmemesi temennisinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol