Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gazeteci-yazar Müzisyen Akay Eren Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : 24.02.2024 14:31 Bu haber 79 defa okundu

İskenderun basın tarihinin kilometre taşlarından, Gazeteci-yazar-müzisyen Akay Eren tedavi gördüğü hastanede 78 yaşında hayatını kaybetti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gazeteci-yazar Müzisyen Akay Eren Vefat Etti

Koah rahatsızlığı yüzünden bir süredir İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşarak tedaviye cevap veremeyen müzisyen gazeteci-yazar Akay Eren yaşamına veda etti. Basın ve Müzisyen camiasının sevdiği saydığı duayen gazeteci Akay Eren’in vefatı sevenlerini derinden üzdü.

Basın sektörüne erken yaşlarda Erzincan’da yerel gazetede başlayan İskenderun’da yerel İleri Türkiye, Özgür ve Son Haber gazetelerinde görev alan, bir süre İstanbul, Ankara ve İzmir’de Reklam Ajansları yöneten gazeteciliğinin yanı sıra müzisyenlik de yapan Akay Eren üçü kız dört çocuk babasıydı.

Merhum Akay Eren’in cenazesi  (25 Şubat Pazar) günü öğle namazına müteakip İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camiinden kaldırılarak Çankaya mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Yaşama veda eden merhum Akay Eren'e Allah'tan rahmet, kederli Eren ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı, sabırlar dileriz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol