Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GAZETECİ ALİ YOLCU’NUN ACI GÜNÜ

Yayınlanma Tarihi : 02.09.2026 23:04 Bu haber 42 defa okundu

Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve HRT Ana Haber Sunucusu Ali Yolcu’nun annesi Hüda Yolcu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
GAZETECİ ALİ YOLCU’NUN ACI GÜNÜ

Gazetecilik camiasının tanınan isimlerinden Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve HRT Ana Haber Sunucusu Ali Yolcu, annesi Hüda Yolcu’nun vefatıyla büyük bir acı yaşadı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hüda Yolcu’nun vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra meslektaşları ve sevenleri arasında da üzüntüye neden oldu.

Merhume Hüda Yolcu’nun cenazesi,bugün saat 09.30’da Çekmece Mahallesi Mezarlığı’nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Merhume Hüda Yolcu’ya Allah’tan rahmet; başta değerli meslektaşımız Ali Yolcu olmak üzere Heysem ve Fikret Yolcu ile tüm ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol