Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Yayınlanma Tarihi : 21.07.2016 00:00 Bu haber 757 defa okundu

Medeniyetler Şehri Hatay’ın kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerini gün ışığına çıkarmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından fotoğraf konulu bir yarışma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu çalışmalar neticesinde kültür ve sanat alanlarında farklı yenilikler yaratılmıştır.

Paylaş Paylaş Paylaş
Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Vatandaşların fotoğraf sanatına olan ilgisini ve sanatsal faaliyetlere katılımının arttırılması için “Hatay’da Zaman Kültür İnsan” konulu fotoğraf yarışması düzenleyen HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, bu organizasyonla birlikte fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunuyor.

ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK

Yarışmacıları en fazla 4 fotoğrafla ve yarışmanın dijital (sayısal) renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek kategoride gerçekleştiğini kaydeden yetkililer, Hatay’ın kültürel yaşamına ve sanatsal faaliyetlerine renk katan organizasyona Türkiye genelinden yarışmacıların katılım gösterdiğini belirtti.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye genelinden 266 kişinin katılım gösterdiği yarışmaya toplamda 900 e yakın fotoğraf gönderilirken, bu fotoğrafların 86’sı sergilenmek üzere özel olarak seçildi.

Yapılan değerlendirmeler ve zorlu eleme aşaması sonrasında HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal, yarışmanın birincisine 6.000, ikincisine 4.000, üçüncüsüne de 3.000 Türk Lirası ve özel ödüller takdim etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol