Hatay Mahalli Haber
MENÜ

FIRSAT GENE KAÇTI

Yayınlanma Tarihi : 11.04.2016 00:00 Bu haber 876 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
FIRSAT GENE KAÇTI

HAKEMLER: Celal Bayraklı **, Özcan Genel **, İhsan Kırbıyıklı **

HATAYSPOR: Mücahit **, Mithat ** (Dk.86 Emrah *), İzzet ***, Erol ***, Burak **, Tolga **, Süleyman * (Dk.40 Emin **), Alican ** (Dk.67 Ahmet *), Serdar **, Soner ***, Semih ***

İSTANBULSPOR: Umut ***, Hüseyin **, Kürşat ** (Dk.82 Server *), Alihan **, Onur Ergün **, Onur Kolay * (Dk.58 Muhsin *), Orhan **, İsmail * (Dk.67 Muhammed *), Yalçın **, Yakup **, Zafer **

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Alican, Mithat, Erol, Mücahit, Tolga, Emrah (Hatayspor), Onur Kolay, Muhsin, Orhan (İstanbulspor)

 

Bordo-Beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi veren İstanbulspor’a ağır darbe vurdu ama kendini de riske attı. Maç boyu pozisyonu dahi olmayan konuk ekip karşısında yakaladığı iki net pozisyonu değerlendiremeyen Hatayspor beraberliğe razı oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, şampiyonluk mücadelesi veren İstanbulspor ile kendi sahasında 0-0 berabere kaldı.

Bu sezon ilk kez bu kadar coşkulu bir seyirci topluluğu önünde oynanan karşılaşmada iki takımda futbol olarak vasatın üzerine çıkamazken, Hatayspor maçın son dakikasında yakaladığı ‘net’ gollük pozisyondan yararlanamadı.

MAÇ ÖNCESİ GÖKHAN ZAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

Dün oynanan karşılaşmada Bordo-Beyazlı taraftarlar takımlarına 90 dakika büyük destek verirken, Hatay’ın gururu milli futbolcumuz Gökhan Zan, taraftarların tezahüratlarıyla sahaya indi ve tribünlerin sevgi gösterisine kayıtsız kalmayarak, onları alkışladı.

Takımı alarak tribünlere götüren Gökhan Zan, kendisine gösterilen bu sevgi gösterileri karşısında duygulandı ve “Hatayspor benim yuvam, bu sezon takımımızın kümede kalması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Bu arada konuk İstanbulspor taraftarları bando takımlarıyla geldikleri Antakya’da ilginç manzaralar oluşturdular.

FUTBOL YOK, MÜCADELE VARDI

İki takımda maça temkinli başladı. Hatayspor öncelikle ‘gol yememeyi’ hedefleyerek savunmasını sağlam tutmaya çalıştı.

Konuk ekip ise Hatayspor’un bu oyunu karşısında duvar paslarıyla ve kenardan yapılacak ortalarla gol aramaya çalıştı, bu hamlesinde başarılı olamadı. Hatayspor savunması konuk ekibin ataklarına başlamadan izin vermedi.

İlk 45 dakikada Hatayspor adına bir pozisyon yaşandı. 23. Dakikada Tolga’nı kale içerisine ortaladığı topa Alican istediği gibi kafa vuramadı ve top auta gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İSTANBULSPOR MAÇI POZİSYONSUZ TAMAMLADI

Karşılaşmanı ikinci yarısında herkes iki takımdan baskıyı arttırmayı ve daha çok gol pozisyonu üretmesini beklerken, yine kısır döngü içerisinde geçen mücadelede pozisyon fakirliği yaşandı.

Maçın sonlarına doğru iki takımda silkindi ve baskıyı arttırmaya çalışsa da sonuç alınamadı.

Yine Hatayspor adına maçın son dakikalarında Ahmet’in verkaçıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Mithat, topu kaleciye çarptırdı ve meşin yuvarlak kornere gitti. Korner atışından da sonuç alamayan Hatayspor, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 1 puana razı oldu ve maç 0-0 sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol