Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Fark Açıldı, Sümerspor şampiyonluğa Yaklaştı

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2024 22:42 Bu haber 63 defa okundu

Hatay 2. Amatör Kümede oynanan maçta Sümerspor, en yakın takipçisi Hatay 1939 FK takımını mağlup ederek, puan farkını 6'ya çıkardı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Fark Açıldı, Sümerspor şampiyonluğa Yaklaştı

Ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibinden rövanşı alan Sümerspor, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.Fark Açıldı, Sümerspor şampiyonluğa Yaklaştı

Başarılı çalıştırıcı Hayrettin Doğan'ın talebeleri Hatay 2. Amatör Kümenin flaş ekibi olarak dikkat çekti ve şimdiden yeni sezonda 1. Amatör Kümede mücadele edecek olmanın hesaplarını yapmaya başladı.

GÜLBAHAR: SÜMERSPOR LİGE SON ANDA KATILDI

Sümerspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, görev yaptığı takımları her daim zirveye taşıdığını belirterek, "Deprem sonrası hepimiz bir taraflara dağıldık. Kayıplarımız oldu, acılarımız hiç dinmedi. Kendimize gelemedik. Yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Böyle bir ortamda Sümerspor'u tekrar ayağa kaldırmak için kolları sıvadık, lige son anda alaecele bir şekilde katıldık" dedi.

SÜMERSPOR OYNADIĞI HER LİGDE İDDİALI OLACAKTIR

Başarıda emeği geçen teknik sorumlu Hayrettin Doğan ve oyuncularına teşekkür ederek konuşmasına devam eden Başkan Yılmaz Gülbahar, "Sümerspor'da görevi kabul ederken, önce güzel bir ekip kurduk. Yönetim kurulumdaki arkadaşlarla kader birliği yaptık. Bu yolda her zaman desteğini yanımda hissettiğim 2. Başkanımız Selim Göbelek'e ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu kutlu yolda Hatay futbolunun köklü takımlarından Sümerspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Hatay futbolu şunu unutmasın; Yılmaz Gülbahar'ın olduğu yerde hedef mutlaka olur, hedefi olmayan bir yerde görev almaz. " diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol