Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Esnafımızın çilesi Her Gün Giderek Artıyor

Yayınlanma Tarihi : 23.11.2022 23:44 Bu haber 220 defa okundu

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, esnafın çektiği sıkıntılara değinerek esnafın çilesinin hergün giderek arttığına dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Esnafımızın çilesi Her Gün Giderek Artıyor

Başkan Zaroğlu, esnaflarla her zaman el ele gönül gönüle olduklarını dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: “Esnaflarımızın sorunlarıyla ilgili son zamanlarda günlerimizi işgal eden küçük esnaflarımızı sıkıntıya sokan zincir marketlere ilgili olarak son dönemde finansmana erişim noktasında esnaflarımızın çilesi her gün giderek artmaktadır. 

Rekabet edemez duruma gelmişlerdir. Bu çarpık sistem toplumumuzun sosyal dokusunu bozmuş tekeleştirmiştir ve bu çarpık sistem piyasalarda yüksek fiyat artışlarına neden olmuştur kurumsal zincir marketler özellikle ulaştığı kontrolsüz güçle baş edilemez bir güce ulaşmış.

Maalesef siyaseti bile kontrol altına almaya çalışmışlardır. Bölgemiz sınır ilçesi şu an umudunu sınır ötesinde bulunan askerlerimize ihtiyaçlarını karşılamak üzere umutlanmış ama yalnız yine büyük kurumsal firmalar devreye girerek esnaflarımızı çaresiz duruma düşürmüşlerdir” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : reyhanlı ticaret odası necmettin zaroglu antakya haber hatay haber reyhanlı haber
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol