Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ENGELSİZ BİR HAYAT PROJESİ HASSA’DA

Yayınlanma Tarihi : 14.03.2016 00:00 Bu haber 850 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa'nın Gültepe Mahallesi'nde yaşayan 4 engelli vatandaşın gündelik yaşamlarını rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyeleri hediye ederek engelli hemşehrilerinin mutluluğuna vesile oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
ENGELSİZ BİR HAYAT PROJESİ HASSA’DA

 

BAŞKAN SAVAŞ, 4 ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

HBB tarafından sosyal sorumluluk bilinciyle yürütülen 'Engelsiz Bir Hayat için Projesi' kapsamında il genelinde yaşayan engelli hemşehrilerine yardımcı olmaya ve eksiklerini gidermeye çalışan Başkan Savaş, Hassa ilçesinde tespit edilen 4 bedensel engelli vatandaşa 3’ü akülü, 1’i de manuel olmak üzere 4 adet tekerlekli sandalyeyi takdim etti.

 

Başkan Savaş’ın tekerlekli sandalyeleri vatandaşlara takdim toplantısına, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve CHP Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş de eşlik etti.

 

HASSALILARDAN HBB’YE TAM NOT

 

İnsan odaklı sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışmalarına ayrım gözetmeksizin devam eden Başkan Savaş,  kapsamında insan odaklı çalışmalarına hiçbir ayrım yapmadan devam eden Başkan Savaş, engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir dünya sunularak topluma kazandırılmaları yönünde konuya büyük bir hassasiyet gösteriyor.

 

ENGELLİ VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

 

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar Başkan Savaş'a bu duyarlı davranışından ve Hatay’a kazandırdığı dev proje ile sunduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol