Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Emekliler: Hayat Pahalı Oy Istemeyin!

Yayınlanma Tarihi : 14.03.2024 09:39 Bu haber 44 defa okundu

İsdemir Emekliler Derneği (İSÇEİD) emekli maaşlarının artışlarını az bulduklarını hayatın pahalı olduğunu bunun için bir araya gelerek seslerini duyurmak istediklerini belirttiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Emekliler: Hayat Pahalı Oy Istemeyin!

İSÇEİD Başkanı Nurullah Er, dernek üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Güvercinli parkta bir araya gelerek hayat pahalılığına dikkat çektiler.

 Yaşanan hayat pahalılığına artık dur denilmesi gerektiğine dikkat çeken İSÇEİD Başkanı Nurullah Er şu açıklamayı yaptı:

“ Bizler İSDEMİR emeklisiyiz yaşlansak ta o onuru taşıyoruz. Emekli olduk diye bizi gözden çıkaranlara sorunlarımızı görmezden gelenlere sesleniyoruz. Biz yaşamayı değil aktif çalışmayı bıraktık. Emekli insanın huzur bulma, rahat etme, mutlu olma dönemi dir. Böylesi bir yaşam en dogal hakkımızdır. Ne var ki verilen zamanların yetersizliği hayat pahalılığım karşısın da bir zülüm yaşıyoruz. Siyasi iktidar hiç bir şey olmamış gibi emeklinin yaşantısı dört dörtlük gibi birde 2024 yılı emekli yılı ilan ediyor. Madem bizleri onura etmek istiyorsunuz. Hiç mi gözünüzün önüne hayat pahalılığı gelmiyor ? Hiç mi açlık sınırını görmüyorsunuz hiç mi yoksulluk sınırı sızın masanızda okunmuyor.  Hiç mi istatistikleri görmüyorsunuz?

Bunlar emeklinin onuruyla oynamaktır Sayın Devlet Bahçeli emekli talebinde haksız değil iyileştirme yapılmalı diyor. Seçimlere bir ay kalmadı bakacağız göreceğiz. Buradan tüm siyasi partilere sesleniyoruz seçimlerde hoş görünmek için politika yapmak için bizlerden oy istemeyin."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol