Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Eğitim Alanında Reformlar Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : 23.11.2022 23:41 Bu haber 295 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Eğitim Alanında Reformlar Devam Ediyor

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren, ülkemizin çağdaş bir eğitim sistemine kavuşması amacıyla eğitim alanında başlatılmış olan reformlar bugün hala devam etmektedir. Ülkemizdeki insan kaynaklarının en verimli şekilde kullanılabilmesi için öğretmenlerimiz; bin bir zorluk içerisinde ve fedakârlık göstererek yurdumuzun dört bir köşesinde geleceğimizin teminatı gençlerimize kalkınmanın, ilerlemenin, bilimin ve medeniyetin ışığını yaymaya çalışmaktadır. 

Milli birlik ve bütünlüğün sağlanmasında en önemli aktörlerden biri olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaki erdem ve insani değerlere ulaşması konusunda da çok önemli roller üstlenmişlerdir. Öğretmenlerimiz, içinde bulunduğu şartlar ve imkânlar ne olursa olsun öğrencilerimize en etkili eğitim-öğretimi vermeye; onları bilgili, donanımlı ve çağdaş düşünebilen bireyler olarak yetiştirmeye gayret etmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve bu kutsal görevi icra ederken hayatını kaybeden şehit öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde de saygı ile eğiliyorum. Aynı zamanda başta Antakya’mız olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında bu anlamlı mesleği ifa eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum." dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol