Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Dörtyol Esnaf Ve Sanatkarlar Odasından GAP Turu

Yayınlanma Tarihi : 24.11.2022 20:29 Bu haber 242 defa okundu

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası kültür ve turizm faaliyeti olarak Güneydoğu turu düzenliyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Dörtyol Esnaf Ve Sanatkarlar Odasından GAP Turu

Çınarkaya ve Dörtyol Gezi Noktası (DGN) Turizm ile işbirliği yaparak Doğunun Paris’i Diyarbakır ile Tarihe Açılan Kapı olan Mardin ve Peygamberler şehri Şanlıurfay’ı kapsayan 3 günlük tur 9-11 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

1 Gece 2 Gün olarak planlanan gezi 9 Aralık Cuma günü 23;50’de Dörtyol Fourwey Otel önünden başlayacak. Birinci gün Diyarbakır’da; İç kale, H.Süleyman camii, Sur içi, Cahit sıtkı Tarancı Müzesi, Ulu Camii, Hasan Paşa hanı, Dört ayaklı minare, Saklı konak, Keçi burcu ( surlar ), On gözlü köprü gezilecek ve Hasankeyf panoramik fotoğraf çekimi ile ilk gün tamamlanacak. Mardin Yay Grand oteldeki konaklamanın ardından ikinci gün Mardin, Midyat ve Şanlıurfa gezilerine ayrılmış. Ulu Camii, Devlet Konukevi, Deyr’ul Zafaran, Mezpotamya Ovası, Tarihi Dar Sokakları, Kültür Sokağı, Kasımiye Medresesi, Bakırcılar Çarşısı, Tarihi postane, Midyat Gümüşçüler Çarşısı ve Şanlıurfa balıklı göl ile Sıra gecesinden oluşmakta. 

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı; “Odamızın bir kültür ve turizm faaliyeti olarak planladığı etkinlik 9 Aralık gecesi başlayıp 11 Aralık’ta tamamlanacak. Profesyonel bir ekiple birlikte yürütülecek olan programda tüm katılımcılara ücretsiz Seyahat sağlık sigortası yapılacak. Etkinlik odamız üyeleri başta olmak üzere tüm hemşerilerimizin katılımına açıktır. Çok cüzü bir ücret belirlenmiş olup, tüm gezi programı boyunca hemşerilerimize bölgeye özgü profesyonel rehber refakat edecek.” açıklamasını yaparak, hemşerilerimizi Gap Turuna davet etti. 

Sınırlı sayıdaki rezervasyon için 03267121377 - 0539 925 83 99 ve 05415047972 nolu telefonlara ulaşabilirsiniz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol