Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Doktor 'ameliyatı Tehlikeli' Diye Izin Vermiyor!

Yayınlanma Tarihi : 01.01.2024 20:41 Bu haber 116 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Nörofibromatozis tip 1 kas hastası 28 yaşındaki İhsan Kıbrıs, yeni teknolojilerin uygulandığı ameliyatla acılarından kurtulmak, yürümek ve sağlıkla yaşamını sürdürmek istiyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Doktor 'ameliyatı Tehlikeli' Diye Izin Vermiyor!

Uzun yıllardır yaşamın tüm zorlukları hayata tutunmaya çalışan, polisliğe olan ilgisiyle kamuoyunun yakından tanıdığı İhsan Kıbrıs, yürüyüp kendi başına hareket edemez hale geldi ve uzun süredir eve mahkûm yaşıyor.Doktor 'ameliyatı Tehlikeli' Diye Izin Vermiyor!

Hastalığının vücudunda dayanılmaz ağrılara neden olduğu, her geçen gün artması yüzünden de yürümesi tamamen imkânsız hale geldiğini ifade eden Baba Kemal Kıbrıs, “Oğlumu birçok kez hastanelere götürdüm ancak anestezi uzmanı ‘ameliyat tehlikeli’ diye izin veremiyor. Biz çare arıyoruz, yeni çıkan bir teknoloji varsa oğlumun ameliyat olmasını istiyoruz” dedi.

Polisliğe olan ilgisi ve Emniyetin de zaman zaman yanında yer aldığı 28 yaşındaki İhsan Kıbrıs ise artan ağrılarına dayanamadığını belirterek “Eskiden yürüyordum, şimdi yürüyemiyorum. Yürümek istediğim zaman çok canım yanıyor. Eskiden çarşıya çıkabiliyordum şimdi, bunların hiçbirini yapamıyorum. Ben tedavi olmak, ağırlarımdan kurtulmak, yürümek istiyorum” şeklinde konuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol