Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi : 05.02.2024 19:19 Bu haber 98 defa okundu

Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından Tayfur Sökmen kampüsü Atatürk Konferans Salonunda Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı gerçekleştirildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Turan, Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayının 6 Şubat depremlerinin yıkıcı etkilerine maruz kalan alanlar için yönlendirici ve geliştirici bir rol oynadığını söyledi. Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılış konuşmalarının ardından Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı kapsamında oluşturulan grup masalarında tedarik zincirinde yer alan hayvansal-tarımsal üretim, hasat ve iş gücü, gıda güvenliği, lojistik-depolama-paketleme ve nakliye, tarımsal ürünlerin pazarlanması ve markalaşma, kooperatifler ve afete dirençli tarımsal uygulama başlıklarında yaşanan sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerileri ele alındı. Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı Gerçekleştirildi. Dirençli Kentler İçin Kırsal Kalkınma Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol