Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu öğrencileriyle Toplantı Yaptı

Yayınlanma Tarihi : 26.04.2024 10:02 Bu haber 37 defa okundu

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, İskenderun’da Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile Buluştu.Toplantıya İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, İlçe Müftülük daire personeli, İskenderun’da görev yapan din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu öğrencileriyle Toplantı Yaptı

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Mevlüt Topçu, “Her bir ilçe müftülüğümüzün mutat toplantılarına katılıp din görevlilerimizle bir araya gelme geleneğimizi devam ettiriyoruz. Görevlilerimizle hasbihal etmeye sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yaz Kur’an kurslarına şimdiden hazırlık yapmalıyız. Deprem sonrası bölgemizde artan yetim ve öksüz yavrularımıza sahip çıkmalıyız. Gençlerimizle camilerimizin müştemilatında açacağımız gençlik merkezlerimizde buluşmalıyız. Ailece camiye gelme alışkanlığımızı oluşturmalıyız .” dedi.Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu öğrencileriyle Toplantı Yaptı

İl Müftüsü Topçu konuşmasının sonunda din görevlilerine gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Görevlerinde başarılar diledi. Din görevlilerinin dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol