Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Destekler çığ Gibi Büyüyor

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2022 23:55 Bu haber 308 defa okundu

5 Kasım 2002 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde Başkanlığa aday olan girişimci-işinsanı Ali Kavak’a işinsanları ve esnaf sevgi gösterisinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Destekler çığ Gibi Büyüyor

Kalabalık bir taraftar topluluğunu da arkasına alan ATSO Başkan adayı Ali Kavak, esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnaflar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Ali Kavak, seçilmeleri halinde insan ve hizmet merkezli bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini kaydederek, ATSO üyesi herkesi sandık başına gitmeye ve sağduyuya davet etti.

Beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ali Kavak, tarihi Uzun Çarşı üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. İşletme sahibi ve çalışanların ilgisiyle karşılaşan Ali Kavak, ziyaretleri esnasında toplanan esnaf ve çarşıda karşılaştığı vatandaşlarla da kucaklaştı. Gördüğü ilgi alakadan dolayı duygulu anlar yaşayan Ali Kavak, esnafın dilek ve temennilerini kabul ederek, onlarla selamlaşarak uzun süre sohbet etti.

BERABER BÜYÜYECEĞİZ, TİCARETİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ

ATSO Başkan adayı girişimci-işinsanı Ali Kavak, esnafla yaptığı sohbette, Antakya ve Hatay’ın ticaretinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgulayarak, “Allah nasip ederse göreve geldiğimiz takdirde beraber büyüyeceğiz ve ticaretimizi geliştireceğiz. Bizler buna inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Aynı şekilde Antakyalı işinsanlarına güveniyor ve tüm desteklerini güzel günlerde ve işlerde buluşmak ümidiyle bekliyoruz” diye konuştu.

Esnafın desteğine ve ilgisine teşekkür eden Ali Kavak, “İnşallah bizlerde esnafımızın güvenine layık olmaya çalışacağız ve bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol