Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Deriler makbuz karşılığı teslim alınacak

Yayınlanma Tarihi : 09.09.2016 00:00 Bu haber 792 defa okundu

Türk Hava Kurumu (THK) Antakya Şube Başkanı Ahmet Şenkule, öncelikle Hataylı hemşehrilerinin Kurban Bayramının kutlayarak, kurban derisi toplama ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Deriler makbuz karşılığı teslim alınacak

Şenkule, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramlarında Türk Hava Kurumu (THK) Antakya Şubesi olarak ‘Deri Toplama Faaliyetini’ her sene gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Hataylıların bugüne kadar kendi imkanları ile Kurbanlarının Derilerini Şube binasına getirerek makbuz karşılığı teslim aldıklarını belirten Şenkule, şöyle devam etti:

“Halkımıza bu hassas tavırlarından dolayı her zaman canı gönülden teşekkürü bir borç bilmişizdir. Bu Kurban Bayramı Deri Toplama Faaliyetinin geçen Kurban Bayramlarından farkı Kurban Derilerinin çok cüzi bir rakam etmesi ve gerek Genel Başkanlığımız tarafından Şubemizin de bulunduğu Deri İhalesinde deriler satılamamış ve ihale Şubemiz açısından olumsuz sonuçlanmıştır.

Şenkule, bu nedenle bu Kurban Bayramında vatandaşlarımızın Kurban Derilerini bundan önce de olduğu gibi kendi imkanlarıyla Şube Binamıza getirip makbuz karşılığı teslim etmelerini arzu ediyor ve en içten dileklerimizle diliyoruz.

Kurban Bayramının 1. günü Şube Binamızda 2 gönüllü Türk Hava Kurumu görevlisi görev yapacaktır. Bu Bayramın ilk günü Kurban Derilerini getirmek isteyen hemşehrilerimiz 0 544 242 86 31 ve 0 532 615 51 50 nolu cep telefonlarından Şube binasının yerini öğrenmeleri rica olunur.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol