Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremzedelerin Ablasından Çelik’e Vefa: "sadece Sesiyle Değil, Kalbiyle De Yanımızda"

Yayınlanma Tarihi : 05.03.2026 08:25 Bu haber 55 defa okundu

Hatay’da depremin ilk gününden bu yana sahada verdiği gönüllü mücadeleyle halkın sevgisini kazanan ve "Depremzedelerin Ablası" olarak anılan Çilem Artan, ünlü sanatçı Çelik Erişçi’ye desteklerinden dolayı duygu dolu bir teşekkür mesajı yayımladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremzedelerin Ablasından Çelik’e Vefa:

İyilik Sessizce Büyüyor

Asrın felaketinin ardından yaraları sarmak için gece gündüz demeden çalışan Çilem Artan, bu zorlu süreçte kendilerine ve bölge halkına destek veren isimleri unutmuyor. Türk müziğinin sevilen ismi Çelik’in, Hatay’daki dayanışma ruhuna sunduğu katkılar, bölgedeki gönüllüler ve depremzedeler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Çilem Artan: "Bu Anlamlı Katkı Unutulmaz"

Sosyal medya ve yerel mecralarda paylaşılan teşekkür mesajında Çilem Artan, sanatçı Çelik’in sadece bir müzisyen olarak değil, bir dost olarak sergilediği duruşa dikkat çekti. Artan, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sanatıyla gönüllere dokunan, yüreğiyle iyiliğe omuz veren kıymetli sanatçımız Çelik Bey’e gönülden teşekkür ediyoruz. Zor zamanlarımızda yanımızda durarak, sadece sesiyle değil kalbiyle de bize destek oldu. Bu anlamlı katkısı bizler için çok kıymetli ve unutulmazdır. İyiliğe verdiği bu destek, dayanışmamıza büyük bir güç kattı. İyi ki varsınız Çelik Bey, iyi ki..."

Dayanışma Ruhu Güçleniyor

Çilem Artan’ın bu vefalı teşekkürü, deprem bölgesinde sanatçıların ve toplumun önde gelen isimlerinin sağladığı desteğin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. "Depremzedelerin Ablasının bu samimi mesajı, kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni toplarken, Hatay halkı da ünlü sanatçıya selamlarını iletti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol