Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremzede çiftten ÖRNEK DAVRANIŞ

Yayınlanma Tarihi : 10.10.2023 21:57 Bu haber 347 defa okundu

6 Şubat depremlerinin en fazla yıkıma neden olduğu Hatay, yaralarını sarmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremzede çiftten ÖRNEK DAVRANIŞ

Hatay ili Defne ilçesinde, Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu ile Mehmet Rende Ortaokulu öğrencilerinin kitap eksiğini tamamlayan Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti, örnek bir dayanışmaya imza attı. Önce Kahramanmaraş, ardından Defne merkezli depremler nedeniyle her şeylerini kaybeden çift, kaybetmedikleri tek şey olan umudu paylaşmaya devam ederken, her iki okulda da minik kalplerde kocaman gülümseyen yüzlere, umutla bakan gözlere ‘sizinleyiz, yalnız değilsiniz’ mesajı verdi.Depremzede çiftten ÖRNEK DAVRANIŞ

UMUT OLDULAR

Yapmak istedikleri kitap yardımı için harekete geçen Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti, tanıdıkları ve bir zamanlar birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarıyla, düşüncelerini paylaştılar. Amaçları, minik yüreklerin umudunu tekrardan yeşertip, eğitim yaşamlarını aksaklığa uğratacak eksik parçaları tamamlamak olan yardımsever çift, yaşanan depremler nedeniyle neredeyse her şeylerini kaybetmiş olan insanların yüzlerinde ufak da olsa bir tebessüm yaratmak için yola çıktıklarını ifade ederken, okul yönetimleri de öğretmenler de bu uzatılan eli karşılıksız bırakmadı. 

Defne ilçesi Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu yanı sıra Mehmet Rende Ortaokulu’nu da içeren yardımlar kapsamında toplam 460 öğrencinin eğitim hayatına önemli katkı sağlanması planlanıyor. Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti tarafından iki okula da ulaştırılan kitapların, 1. Sınıf’tan 8. Sınıf’a kadar eğitim gören öğrenciler için hazırlanan ‘kaynak’ kitaplar olduğu bildirildi.

YARDIMSEVERLER

Hatay’daki iki okula yönelik gerçekleşen kitap yardımına katkıda bulunan bazı kurumsal kimlikler ise şöyle sıralandı:

Nish Lojistik / Tuğba Kırkoç

BATU International / Taner Ankara

Yiğit Efe Akaryakıt / Şaner Buladoğlu

Fortrans / Orhan Nacar

Pozitif Lojistik

Eylül Nakliyat

Boğa Gümrükleme

Net İstanbul 

Seray Nakliyat

Trans Batur

Desnak Yalçın Uluslararası Nakliyat 

Sarp Intermodal

Must Global Lojistik

Alınan bilgiye göre, toplam 460 öğrencinin eğitim hayatına katkı verenler arasında çok sayıda kişi de yer alıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol