Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremde Hayatını Kaybedenler Kırmızı Karanfille Anılacak

Yayınlanma Tarihi : 05.02.2024 10:28 Bu haber 100 defa okundu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler kırmızı karanfillerle anılacak. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremde Hayatını Kaybedenler Kırmızı Karanfille Anılacak

Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği tarafından hibe edilen 100 bin karanfil ile depremin birinci yıldönümünde deprem şehitleri karanfillerle anılacak. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden 55 bin 537 kişinin anısına 100 bin kırmızı karanfil dağıtılacak. Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği, Hatay İli Çiçekçiler Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Akut Vakfı iş birliğinde anma törenlerini yapılacağı yerlerde ve mezarlıklarda deprem şehitlerinin anısına çiçek dağıtacak. Depremde Hayatını Kaybedenler Kırmızı Karanfille Anılacak

ANTALYA’NIN ÇİÇEKLERİYLE ANILACAKLARDepremde Hayatını Kaybedenler Kırmızı Karanfille Anılacak

Hatay İli Çiçekçiler Derneği Başkanı Bülent Çıldır, 6 Şubat deprem felaketinin birinci yılında deprem şehitlerinin kırmızı karanfillerle anılacağını kaydetti. Antalyalı çiçek üreticilerinin yetiştirdiği karanfillerin Hatay’a gönderildiğini kaydeden Çıldır, “Antalya’dan gelen 100 bin kırmızı karanfili derneğimiz organizasyonuyla başta mezarlıklar olmak üzere, anma programlarının yapılacağı yerlere ulaştıracağız. Depremde hayatını kaybeden canlarımızı kırmızı karanfillerle anacağız” dedi. Bülent Çıldır, Antalyalı çiçek üreticilerinin depremin ilk gününden bu yana maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu söylerken, “Depremin yıldönümü anmalarında bizleri yalnız bırakmadıkları için Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği ne,Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve İhracatçılar Birliğinde İş İnsanı Osman Bağdatlıoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol