Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Demokrasiye hiçbir müdahaleyi kabul etmeyiz

Yayınlanma Tarihi : 19.07.2016 00:00 Bu haber 1113 defa okundu

Akdeniz Yaş Sebze ve Meyve İhracatçıları Birliği ve Türkiye Yaş Sebze ve Meyve İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak yaptığı yazılı bir açıklama ile Türk Silahlı Kuvvetleri içinde çöreklenmiş bir grubun giriştiği darbeyi kınadı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Demokrasiye hiçbir müdahaleyi kabul etmeyiz

İşadamı Ali Kavak yaptığı açıklamada, “Demokrasiye yönelik yapılan hiçbir müdahaleyi kabul edebilmemiz mümkün değildir. Bundan önceki darbelerden de bilindiği üzere bu ve benzeri girişimler, ekonomi ve kalkınma başta olmak üzere sosyal, siyasal ve diğer bütün alanlarda hayatı felç etmekle kalmıyor demokrasiye, insan hak özgürlüklerine ve halkın iradesine de ipotek koymaktadır. Bizler iş dünyası olarak milli iradenin önüne geçebilecek her türlü girişime karşı olduğumuz gibi darbelere de şiddetle karşı olduğumuzu beyan ediyor ve ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi karanlık günlere çekmek isteyen bu ve benzeri grupları da bir kez daha şiddetle lanetliyorum” dedi.

Açıklamasının bir bölümünde ilimiz Hatay’da yaşanan bazı provokasyon girişimlerini de kınayan işadamı Ali Kavak, bu ve benzeri girişimlere halkın prim vermemesini istedi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol