Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNE MAKİNA PARKINA TAKVİYE

Yayınlanma Tarihi : 11.02.2016 00:00 Bu haber 975 defa okundu

Defne Belediyesi Makine Parkı alınan 4 adet çift dingilli damperli kamyon ile daha da etkin hale getirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNE MAKİNA PARKINA TAKVİYE

Belediye olarak hizmet kalitesini arttırmak, daha güvenilir ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla ellerindeki kullanılamaz ve hurda araçların yerine yeni ve modern araçlar kazandıran Defne Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu makina parkının açılış hazırlıklarını tamamladı.

Defne halkına hakettiği kaliteli hizmet anlayışı için her konuda olduğu gibi araç alımında da gerekli titizliğin gösterildiğini belirten Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, yakıt ikmali ile araçların bakım ve onarımlarının yapılabileceği makina parkının Devlet Malzeme Ofisi'nden alınan Mercedes marka 4 adet çift dingilli damperli kamyon ile takviye edildiğini söyledi.

YAMAN: MAKİNE PARKIMIZ İVME KAZANDI

Başkan Yaman, "Defneli vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunmak başlıca görevimizdir. İlçemizde hızlı ve kaliteli hizmetin yapılabilmesi için makina parkımıza gerekli araç gerecin zenginleştirmesi gerekmektedir. Göreve geldiğimizden bu yana aldığımız iş makinaları ilçemize gerekli hizmetleri zamanında sunmaya yarayacaktır. Makina parkımızı yenileyip zenginleştirdiğimiz ölçüde hizmetlerimiz de yaygınlaşacaktır. Makina parkımız; son altı ay içerisinde aldığımız 1 greyder, 1 loder, 1 ekskavatör, 1 toprak silindiri, 3 adet çift kabin transit kamyonet, 8 adet binek araç, 1 adet su tankeri ve yeni aldığımız 4 adet çift dingilli damperli kamyonla önemli bir ivme kazanmıştır" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol