Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne Belediyesinden Yaşlıların Evine ücretsiz Hizmet

Yayınlanma Tarihi : 26.11.2022 10:00 Bu haber 261 defa okundu

Defne Belediyesi, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıran projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne Belediyesinden Yaşlıların Evine ücretsiz Hizmet

İlçedeki dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendiren çalışmaların altına imza atan Defne Belediyesi Evde Bakım Hizmet Ekibi, 65 yaş üstü, engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan Defnelilere ücretsiz hizmet veriyor.

İlçe genelinde yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyerek günlük ihtiyaçlarını karşılayan ekip, vatandaşların mutluluklarına mutluluk katıyor. Ekipler, başvuru yapan vatandaşları belirli program dâhilinde ziyaret ederek evlerini detaylıca temizliyor.

Defneli vatandaşların daha sağlıklı koşullarda gündelik yaşamlarına devam etmesi için sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini bildiren ekipler, vatandaşlara yalnız olmadıklarını hissettirdiklerini belirtti.

EVDE TEMİZLİK HİZMETİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİYOR?

Defne Belediyesinin bu hizmetinden 65 yaş üstü, engelli ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar faydalanabiliyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen Defneliler, Harbiye hizmet binasındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecek ve 444 53 24 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol