Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne 2103 Spor Fırtına Gibi Başladı

Yayınlanma Tarihi : 01.02.2023 21:33 Bu haber 148 defa okundu

Hatay 2. Amatör Kümede zirve hesapları yapan Defne 2013 Spor, sezonun açılış ilk lig maçında Kuzeytepespor’u 8-2 mağlup etme başarısını gösterdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne 2103 Spor Fırtına Gibi Başladı

Sezona yepyeni bir kadro oluşturarak başlayan Defne takımı, ligin ilk haftasında rakibine gol yağdırarak, iddialı olduğunu gösterdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 3-2 önde kapatan Defne 2013 Spor’a farklı galibiyeti getiren golleri İsmail Horoz, Yusuf Alkan (3), Ahmet Usluoğlu, Sezer Ünvar, Süleyman Büyükbaşık kaydederken, bir golü de Kuzeytepe takımı kendi kalesine attı. 

Karşılaşmayı 8-2 kazanan takımını kutlayan Kulüp Başkanı Volkan Güzel, “İyi bir kadro kurduk, ilk maçta bize yeteneklerini gösterdiler. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Maddi manevi desteklerini bizden esirgemeyen iş insanı Hatayspor yöneticisi Mehmet Güzel’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Teknik Sorumlu Ali Özgür Yolcu da, ligin ilk haftasında aldıkları bu farklı galibiyetin kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini daha çok çalışacaklarını söyledi.

CUMA GÜNÜ DEFNE DERBİSİNE TÜM SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ

Kulüp Başkanı Volkan Cuma günü Defne Atatürk Stadında oynayacakları Sümerspor karşılaşmasına tüm sporseverleri beklediklerini belirtti.

Başkan Güzel saat 14.00’te başlayacak maça Defne halkının ilgi göstereceğine inandığını belirterek, “İki kardeş takımın mücadelesinde hak eden tarafın kazanmasını arzu ediyoruz. Her şeyden önce dostça centilmence bir aç olmasını diliyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol