Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DASİFED’TEN HAGİAD’A ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 20.07.2016 00:00 Bu haber 1101 defa okundu

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (DASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mayıs ayında gerçekleşen Genel Kurul’da seçilen Fevzi Zekvan Barutçu Başkanlığındaki Hatay Genç İşadamları Derneği (HAGİAD) yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
DASİFED’TEN HAGİAD’A ZİYARET

Gerçekleşen ziyarette Hatay’da iş dünyasının temsilen faal olarak çalışan sivil toplum kuruluşlarının Hatay’ın menfaati için işbirliği halinde olması gerekliliğine vurgu yapıldı ve ileriki zamanlarda ortak projelerin hayata geçirileceği belirtildi.

KARŞILIKLI İYİ DİLEKLER SUNULDU

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Zekvan Barutçu, DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Birlikte hareket ederek bir olma ve birlik olmanın önemi konusunda hem fikir olarak umut ediyorum ki birlikte çok önemli projelere imza atacağız” dedi.

Ziyaret DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar’ın HAGİAD Hatıra Defterini doldurup imzalaması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol