Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çoçuk Ve Gençleri Destekleme Derneği Oldu

Yayınlanma Tarihi : 25.12.2023 20:13 Bu haber 147 defa okundu

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yaptığı genel kurul ile isim değişikliğine giderek Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği adını aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çoçuk Ve Gençleri Destekleme Derneği Oldu

Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği olarak projelere devam edecek olan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yaptığı genel kurul ile isim değişikliğine gitti. Kongrenin Divan Başkanlığını Fahrettin Turhaner, Katip üyeliklerini Arzu Kireçci ve Arzu Ayık üslendi. Derneğin faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Dernek yeni ismi CGDD (Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği) olarak faaliyetlerini sürdürme kararı alırken, Zeynep Çakmaklı başkanlığındaki yönetim kurulu ve denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu: Zeynep Çakmaklı, Suzan Bıçakçı Dilek Şencan, Hande Demirkent Atar, Nurdan Kanmaz.

Denetim Kurulunda ise Serpil Korkmaz, Gülden Özdemir ve Arzu Ayık yer aldı. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise; Arzu Kireççi, Gönül Hadra, Arzu Özkan, Cansel Roma, Pınar Gündüz, Denetleme Kurulu yedek üyeliklerinde Gülsüm Şirin, Akide Ahi ve Burcu Atar bulunuyor.

Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği adı altında güven tazeleyen Başkan Zeynep Çakmaklı hep birlikte çok güzel projeleri hayata geçireceklerini belirterek “Her bir üyemizin özverili çabaları sayesinde destekçilerimizin katkıları, üyelerimiziz özverili çalışmaları ile bu günlere geldik. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek ve bizler çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden tutmaya davam edeceğiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol