Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP’li Gençler Sahada

Yayınlanma Tarihi : 27.11.2022 12:09 Bu haber 209 defa okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Yönetimi Başkan Ümit Kutlu ile birlikte saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP’li Gençler Sahada

CHP Antakya Kadın Kolları, Gençlik kollarının da katılım gösterdiği çalışmalarda CHP İlçe Yönetimi Bitiren Mahallesi, TOKİ ile Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde vatandaşların kapısını çalarak projelerini açıkladı, broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

GELİYOR GELMEKTE OLAN

Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Kutlu, “CHP Antakya İlçe Örgütü olarak başlattığımız ‘Antakya’da İzimiz Olacak’ Programı kapsamında, bugün saha ekibimiz ile beraber Bitiren Mahallemizde çalmadık kapı bırakmayarak, Partimizin iktidarında gerçekleştireceği projeleri anlattık. Daha sonra ekibimizle birlikte çalışmalarımızı TOKİ’de sürdürdük. Yüzlerce kapı çalıp, Partimizin iktidarında gerçekleştireceği projeleri anlattık.” Dedi.

UMUDU BÜYÜTMEDE KARARLIYIZ

Son olarak Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmayla ilgili olarak bilgi veren CHP Antakya İlçe Yönetimi; “Bugün CHP Antakya saha ekibi olarak, çalışmalarımızı Hacı Ömer Alpagot Mahallemizde sürdürdük. Antakya’mızda çalmadığımız kapı kalmayana dek, umudu büyütmeye ve her hanemize umut tohumları ekmeye devam edeceğiz” denildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol