Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP’li gençler okul boyadı

Yayınlanma Tarihi : 23.08.2016 00:00 Bu haber 695 defa okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Gençlik örgütleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt’un katılımı ile Reyhanlı ana kademe ilçe başkanı Ruşen Bağatur ve il başkan yardımcısı Nihat Dağ’ında destek verdiği Reyhanlı ilçesine bağlı Harran mahallesinde senelerdir tadilat görmeyen ve öğrencilerin kötü şartlar altında öğrenim gördüğü Harran ilköğretim okulun tadilatını yaptı ve okulu boyadılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP’li gençler okul boyadı

Konu ile ilgili konuşan Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt, “Türkiye genelinde başlattığımız biz geliyoruz adlı kampanya ile ülke genelinde birçok okulumuzun onarımını ve boyama işlemini gerçekleştirdik.  Bu kapsamda daha onlarca okulumuzun boyama işlemini gerçekleştireceğiz. Bugün sınırın sıfır noktasında Harran ilköğretim okulumuz çok zor şartlarda eğitim, öğretim veren bir okulumuz. Böyle bir okulumuzu boyamanın ve tadilatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu da, “Ülkemizin geleceği ve ışığı olan öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okulumuzun tadilatını ve boyama işlemini gerçekleştirdik” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol