Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cevahir Kardeşler, Depremzedelerden Gelen Talepleri Geri çevirmedi

Yayınlanma Tarihi : 17.08.2023 19:05 Bu haber 227 defa okundu

Oğuzhan ve Mustafa Cevahir kardeşler, Hatay'da 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinin ardından depremzedelere yardım etmek için seferber oldular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cevahir Kardeşler, Depremzedelerden Gelen Talepleri Geri çevirmedi

Özellikle yetim çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Oğuzhan ve Mustafa Cevahir kardeşler, deprem bölgesinden gelen hiçbir talebi geri çevirmemeye dikkat ettiler.

ÇOCUKLARIN TUTTUKLARI TAKIMLARA GÖRE FORMA DAĞITTILAR

İstanbul'da Cevahir Kuyumculuk iştelmesinin sahiplerinden Oğuzhan ve Mustafa Cevahir kardeşler, deprem bölgesinde çocuklara, gıda malzemesinden giysiye kadar her türlü ihtiyacı karşıladılar.

Çocukların tuttukları takımların renklerine göre forma dağıtan Cevahir kardeşlerin bugün kadar 370 bin TL dolayında harcama yaptıkları öğrenildi.

AFAD'ın Kırıkhanspor Tesislerinin yanında kurduğu çadırda kalan çocukları yetim ve öksüz çocukları bağrına basan Oğuzhan ve Mustafa Cevahir kardeşler, birçok hayırsever kuruluşlarını geride bırakarak, depremzelerin gönlünde taht kurdular.

DEPREMZEDELERİN SU İHTİYAÇLARINI KARŞILADILAR

Oğuzhan ve Mustafa Cevahir kardeşler, diğer ilçelerde yaşanan susuzluğun aksine Kırıkhan'da depremzedelerin sıcak havada su kuyruğuna girmelerine gönülleri el vermedi ve su ihtiyaçlarını tek başlarına karşıladılar.

Cevahir kardeşlerin deprem bölgesine sağladıkları karşılıksız desteklerin diğer işadamlarına  emsal olması istendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol