Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BY Hakan Çankır Kuyumculuk Yepyeni Tasarımlarla Hizmette

Yayınlanma Tarihi : 27.08.2023 11:21 Bu haber 208 defa okundu

Asrın felaketinden kısa bir süre önce açılmasına rağmen gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran, yaşanan büyük yıkım sonrası zorunlu bir biçimde faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan By Hakan Çankır Kuyumculuk Tarihi Uzun Çarşı’da hizmetine kaldığı yerden devam ediyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
BY Hakan Çankır Kuyumculuk Yepyeni Tasarımlarla Hizmette

Yeni Cami Mahallesi Meydan Caddesi No:20 adresinde bulunan iş yerinde Altın’ın profesyonellik ve ustalıkla yoğrulması neticesinde ortaya çıkan göz kamaştırıcı modelleri ile müşterilerinden tam not almayı sürdürüyor.

Başarılı iş yaşamında Doğu Akdeniz bölgesine balık pazarlayarak sektörde adından söz ettirmeyi başaran, siyasi yaşamında Defne Belediyesi Meclis Üyeliği görevini icra etmiş, sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle de eğitim konusunda verdiği destekler ile gönüller fethetmiş  bir isim olan Hakan Çankır’ın  işletmeciliğini yaptığı By Hakan Çankır Kuyumculuğun faaliyette olması müşterileri ve çarşı esnafı tarafından mutluluk ile karşılandı.

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Herkese büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan By Hakan Çankır Kuyumculuk İşletmecisi Hakan Çankır yaptığı açıklamasında, "Asrın felaketinde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet dileyerek geride kalan herkese sabırlar diliyorum.

Yılardır Antakya’da ticaret alanında faaliyet gösterdim. Memleketim  için daha iyi ne yapabilirim düşüncesinde olan biri olarak Doğu Akdeniz bölgesine balık gönderdiğim iş hayatımın devamında kuyumculuk sektörüne giriş yapmak istedim. Oluşan ekonomik sıkıntılardan dolayı doğru bir yatırım yapma adına bu sektöre girdim. Malesef 6 Şubat tarihinde büyük bir yıkım yaşadık. O gün bugündür memleketimi terk etmedim ve terk etmeyi de düşünmüyorum. Kısa sürede kendi imkanlarımız ile toparlanarak işyerimizi faaliyete geçirmenin gururunu yaşamaktayız.Tüm müşterilerimizi en popüler ve revaçta olan altın tasarımlarımızı yakından görmek bir kahvemizi içmek üzere iş yerimize bekliyoruz.”dedi.

By Hakan Çankır Kuyumculuk Yeni Cami Mahallesi Meydan Caddesi No:20 adresinde faaliyet gösteriyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol