Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BÜTÜN ÇABAMIZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİNDİR

Yayınlanma Tarihi : 17.02.2016 00:00 Bu haber 968 defa okundu

Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü Mazman Medya Radyo Grubu stüdyolarında Cem Pehlivan’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programının canlı yayın konuğu oldu. Program SHOW Grubu Radyolarından yapılan ortak yayınla 97.3 Süper SHOW radyo,89.2 Akdeniz radyo, 90.7 Radyo Dost ve 96.2 Asya radyo’larında yayınlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
 BÜTÜN ÇABAMIZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİNDİR

Konfederasyon Bünyesinde Güçlü Bir Yapılanmayla Hizmet Veriyoruz

Muhtarlığın geçmiş dönemlere nazaran daha çok aktif bir hal aldığını ifade eden Başkan Gülcü, “Vatandaşın sesi ve onların sorunlarına en yakın isimler olan biz muhtarlar birlik beraberlik içerisinde bir çatı altında toplanmayı  planladık. Çalışmalarımız kısa sürede sonuç verdi ve federasyondan konfederasyon bünyesine kadar yükselerek güçlü bir yapılanmayla hizmet etmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Muhtarlar Günümüzü Hak Edilen Şekilde Kutlayacağız

19 Ekim 1929 yılında ilk muhtarlık seçiminin yapılmasıyla birlikte başlayan muhtarlık yapılanması var olma sebebimizdir. Bu nedenle yaptığımız toplantılar neticesinde başkanlarımızla bir karar aldık. Bu karar 19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olarak kutlanmasına yönelik bir karar oldu. Bu yıl ilk olması sebebiyle Atamızın huzuruna çıkarak çelengimizi takdim ettik. İnşallah bundan sonraki süreçlerde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak Muhtarlar Günümüzü hak edilen şekilde kutlayacağız.” Diye konuştu.

Vatandaşlarımızın Sıkıntılı Durumunu Bizim Önceliğimizdir

Sosyal yardım konularına hassasiyetle yaklaştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, “Her platformda toplumumuzun sorunlarına değindik. Bu sorunlara hep beraber el atmalıyız. Biz gıda ve giyecek yardımlarımızı belediyelerimizle birlikte yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntılı durumunu ortadan kaldırmak onlara yardım etmek bizim önceliklerimiz arasındadır.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında 21 Şubat Pazar günü yıl dönümü dolayısıyla Teras Aqua Park’ta etkinlikleri olduğunu söyleyen Başkan Gülcü, tüm vatandaşları programlarına davet etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol