Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bu skor ikisine de yaramadı

Yayınlanma Tarihi : 18.12.2016 00:00 Bu haber 729 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Bu skor ikisine de yaramadı

HAKEMLER: Ali Şansalan **, Necdet Çelik **, Onur Tanrıverdi **

HATAYSPOR: Akın *, Emin ** (Dk.62 Caner *), Selçuk ***, Mithat **, Selim **, Yılmaz ** (Dk.75 Tolga *), Taha ** (Dk.83 Tuncay *), Sadi **, Volkan **, Serkan **

MKE ANKARAGÜCÜ: Emre Koyuncu **, Onur **, Ferhat * (Dk.46 Enes **), Alihan **, Emre Şahin * (Dk.55 Mustafa **), Ömer **, Harun ** (Dk.75 Orhan *), Serkan *, Muharrem **, Muhammed **, Sezgin **

GOLLER: Dk.16 Taha (Hatayspor), Dk.66 Ömer (Ankaragücü)

SARI KARTLAR: Emin, Tolga (Hatayspor), Ferhat, Alihan, Serkan (Ankaragücü)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ‘Haftanın Maçı’ olarak gösterilen Hatayspor-MKE Ankaragücü karşılaşmasında gülen taraf olmadı.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Maç öncesi Kayseri’de terör saldırısı sonucu şehit olan 13 askerimiz için saygı duruşu yapıldı ve tribünler, ‘Şehitler Ölmez Vatan bölünmez’ sloganları atarak hep bir ağızdan terörü kınadılar.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARINA MAÇ ÖNCESİ ‘HOŞ GELDİNİZ’ ZİYARETİ

Lider Ankaragücü’nü desteklemek üzere Hatay’a gelen 500’e yakın Sarı-Lacivertli taraftarlara, maç öncesi Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve yöneticileri tarafından ‘Hoş Geldiniz’ ziyareti yapıldı.

Ankaragücü taraftarın bulunduğu tribüne giden Ergin, konuk taraftarlara, ‘centilmenlik’ çağrısı yaptı ve karşılıklı kulübün renklerini simgeleyen ‘kaşkol’ hediye edildi.

HATAY DA FUTBOLSUZ MAÇ

Bordo-Beyazlı ekip, son haftalarda aldığı istikrarsız sonuçlara lider Ankaragücü karşısında son vererek, devreye mutlu sonla girmenin hesaplarını yapmasına rağmen, oynadığı futbol bunu göstermedi.

İki takımda futbol olarak vasatın üzerine çıkamazken, karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Hatayspor iki, konuk Ankaragücü bir pozisyon bulabildi. İkinci 45 dakikada tempo biraz yükselse de futbol adına güzellik sunulmadı ve iki takımda beraberliğe razı olarak 90 dakikayı karşılıklı gollerle 1-1 tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça iki takımda temkinli başladı. Soğuk havada sergilenen futbol tribünleri üşütmeye başladığı dakikalarda, Hatayspor ilk atağını 16. dk.da geliştirdi. Mesut, soldan ceza sahası içerisine ortaladığı topa Taha iki savunma oyuncusunun arasından şık bir kafa vurdu. Meşin yuvarlak önce yere çarptı ardından filelerle buluştu ve bu golle Hatayspor 1-0 öne geçti.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda iki takımda tempoyu yükseltti. Hatayspor rakip kale önünde baskı kursa da, aynı başarıyı hücumda çoğalarak gösteremedi.

Ani gelişen Ankaragücü atağında, 66. dk.da  oyuna yeni giren Mustafa’nın kalemize ortaladığı topa, Hatayspor savunması ve kaleci Akın arasında anlaşmazlık olunca, araya giren eski Hataysporlu Ömer Bozan topu kafayla ağlarımıza göndererek durumu 1-1 yaptı.

Bu golden sonra Hatayspor rakip kaleye sık gitse de hücum organizasyonunda yetersiz kaldı ve oyunun sonlarına doğru da beraberliğe razı bir oyun sergiledi.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte karşılaşma 1-1 sona erdi ve Hatayspor ligin ilk yarısını yine kendi sahasında puan kaybederek kapattı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol