Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bizi Yok Sayanı Bizde Yok Sayarız!

Yayınlanma Tarihi : 13.11.2023 10:00 Bu haber 160 defa okundu

Hatayspor'un taraftar gruplarından 31 Asi Gençlik Tribün Lideri Songül Taşdelen, düzenlenen taraftar grupları toplantsına neden çağrılmadıklarını sordu ve çifte standarta tepki gösterdi, "Bizi yok sayanı bizde yok sayarız" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Bizi Yok Sayanı Bizde Yok Sayarız!

Songül Taşdelen, Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor'un taraftardan sorumlu yöneticisi Rahmi Vardı'nın 15 ilçede bulunan Hatayspor taraftar temsilcilerimizle bir araya geldiklerini söyledi. 

Bu toplantıya neden çağrılmadıklarını soran Songül Taşdelen, "Toplantıya çağrılan arkadaşlara saygı duyuyorum ama acaba hangi deplasmana gitmişler? Ben yıllardır hiçbir deplasman maçlarını kaçırmadığım kendi imkanlarımla gidiyorum. Takıma yıllarca tribünde destek vermiş isimlerin toplantıya çağrılmaması bizleri üzmüştür. Ben şundan bunu anlıyorum, bizi yok sayıyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın bizi yok sayanı bizde yok sayarız. Ama hiçbir zaman da takımımıza küsmeyiz, çünkü bugün onlar var yarın yok. Ama biz her zaman tribünde takımımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol