Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Birinin Kafasına Düşmesi Mi Bekleniyor?

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2024 00:00 Bu haber 54 defa okundu

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da ulaşımı sağlayan köprü ve kavşakların da hasar görmesi üzerine tehlike saçtığı uyarısı yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Birinin Kafasına Düşmesi Mi Bekleniyor?

Antakya-Samandağ karayolundaki eski hastane kavşağı TOKİ konutlarının olduğu bölgede bulunan üst geçitteki köprünün betonarme duvarlarında çatlaklık ve kırılmaların oluştuğu ve aşağıya doğru sarktıkları görüldü.Birinin Kafasına Düşmesi Mi Bekleniyor?

Köprünün altından yaya olarak geçen vatandaşlar ve sürücüler için tehlike arz etmesi dikkat çekti.Birinin Kafasına Düşmesi Mi Bekleniyor?

Çevre sakinleri köprüden aşağıya sarkan betonormelerin tehlike saçtığı uyarısını yaparak, biran önce önlem alınması olası bir facianın önüne geçilmesi için çağrıda bulundular.

TÜM KÖPRÜ VE KAVŞAKLAR İNCELENMELİ

Vatandaşlar, deprem sonrası ağır hasar alan ve ulaşımı sağlayan bölgelerin incelenmesi, hasar alan bölgelerin ivedilikle onarılmasını istediler.

Hatay'da özellikle Antakya'da ulaşımın her geçen gün büyük bir sorun olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, "Kapatılan yollar ve köprülerin onarımı yapılarak trafiğe açılmalıdır. 'Tehlikeli' diye kapatma ile sorun çözülmüyor, aksine sorun daha da büyüyor. Görülen eksiklikleri tamamlayıp, güvenli hale getirilerek sorun çözülüyor" görüşünü savundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol