Geçtiğimiz günlerde üyelerin büyük çoğunluğunun destekleri ile bir kez daha Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Oda Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeleyen Mahmut Ayrancı Mazbatasını aldı.Başkan Mahmut Ayrancı’ya mazbatasını alırken yönetim kurulu üyeleri ve üyeler de eşlik ettiler.

Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Oda Başkanı Mahmut Ayrancı, mazbatasını almasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.
Ayrancı mesajında, kıymetli yol arkadaşları ve oda üyeleriyle birlikte mazbata almanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu süreçte kendilerine inanan, destek veren ve yanlarında olan herkese gönülden teşekkür etti.
Üyelerin güven ve desteğinin kendileri için en büyük güç olduğunu vurgulayan Ayrancı, üstlendikleri görevi bir makamdan ziyade büyük bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade etti. Birlik ve beraberlik içerisinde, oda ve meslek adına güzel çalışmalar yapacaklarına yürekten inandığını dile getirdi.
Destek sunan herkese tekrar teşekkür eden Ayrancı, birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.