Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Yılmaz; “yeni Nesillerimizi Sporcu Olarak Yetiştiriyoruz”

Yayınlanma Tarihi : 06.11.2023 15:28 Bu haber 102 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem öncesinde olduğu gibi sonrasında da vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmak için dört koldan çalışmalarına devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Yılmaz; “yeni Nesillerimizi Sporcu Olarak Yetiştiriyoruz”

Şehrin yeniden ayağa kalkması için bakanlıklarla, kurumlarla, sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halinde olan Başkan Yılmaz, esnafa, sanayiciye, muhtarlara ve vatandaşlara ayrı ayrı destek vererek çalışmaları ile takdir topluyor.Başkan Yılmaz; “yeni Nesillerimizi Sporcu Olarak Yetiştiriyoruz”

Başkan Yılmaz şehrin bir bütün olarak ayağa kaldırılması gerektiğini her platformda dile getirerek, Antakya’nın sadece binalardan ibaret olmadığını bu şehri iyileştirmek için Kültürünü, Sanatını, Esnafını, Sanayicisini, eğitimini, sağlığını dört koldan bir bütün olarak iyileştirmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ediyor. Başkan Yılmaz bu kapsamda temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrimizin dört bir yanında yaşayan 9 – 12 yaş grubu arasındaki çocuklara yönelik verdiği ücretsiz yüzme kursları hakkında bilgi verdi.Başkan Yılmaz; “yeni Nesillerimizi Sporcu Olarak Yetiştiriyoruz”

Yeni nesilleri sporcu olarak yetiştirmenin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz şunları kaydetti; “ Çocuklarımıza yüzme etkinlikleri ile moral, motivasyon ve spor sevgisi aşılıyoruz. Her hafta üçer günlük periyotlar ve 100’er kişilik gruplar halinde yüzme kursları verdiğimiz öğrencilerimiz, kaldıkları konteyner kentlerden servislerle alınarak yeniden servislerle bırakılıyor. Konusunda uzman antrenörlerimiz ve cankurtaranlarımız gözetiminde Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzumuzda gerçekleştirdiğimiz yüzme kurslarımıza, yarı olimpik 28 derece su sıcaklığı olan ve günlük temizliği yapılan havuzumuz ile hizmet veriyoruz. Kurslarımıza yalnızca konteyner kentlerde kalan değil şehrimizde ikamet eden tüm öğrencilerimiz katılabilirler.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol