Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başarılı Sanatçı Özhan Güzel Hazırladı; Hatay Için çok özel Bir Klip Oldu

Yayınlanma Tarihi : 13.11.2023 09:37 Bu haber 308 defa okundu

Hatay'ın yetiştirdiği değerlerden yerel sanatçı Özhan Güzel, "Kahpe Kader" isimli yeni bir şarkıya daha imza attı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başarılı Sanatçı Özhan Güzel Hazırladı; Hatay Için çok özel Bir Klip Oldu

Özhan Güzel, yeni şarkısına çektiği klip ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Hatay depremini anlatan farkındalık yaratmak için unuturmamak ve yasımız hala devam ettiğini anlatan klibi ilk kez 10 Kasım'da paylaştım. Burada amacım; Atatürk'ü matem gününde anmak şahsi meselem dediği Hatay'a itafen yapılan bir çalışma olduğu için yayınladım.

Söz müzik bana ait olan şarkının düzenlemesini Arıkan Sırakaya ve Can Alper'in yaptığı klip yapım ve animasyon Güler Akdemir Kınay Production etiketiyle yayınladım. Netde ve tüm dijital platformlarda yayında olup bir Hataylı olarak başta yıkık şehrim tüm Hataylılar ve bütün depremzedeler için paylaşıyorum. Unutmadık unutmayacağız ve tekrardan kurup inşa edeceğiz güzel şehrimizi."

Hataylı hemşehrilerinden ve sanatseverlerden klibin izlenmesi ve paylaşılması konusunda destek isteyen başarılı sanatçı Özhan Güzel, "Sizde paylaşıp depremi birkez daha hatırlatmak ve unutmadığımızı sölylemek için paylaşalım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Özhan Güzel, "şarkının ismi kahpe kader, kayıt Recording ve mixmasting stüdyo Arı, Meriç Memikoğlu tarafından hazırlandı. Diğer kliplerim gibi yeni eseriminde ilgi göreceğine inanıyorum" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol