Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başarı varsa varım yoksa yokum

Yayınlanma Tarihi : 28.12.2016 00:00 Bu haber 647 defa okundu

Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, “Sezon başında bir söz söylemiştim; başarı varsa ben varım, başarı yoksa yokum, demiştim. Benim olduğum yerde, başarı olur, şampiyonluk olur” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başarı varsa varım yoksa yokum

Başkan Yılmaz Gülbahar, yurt dışından gazetemizi arayarak, Armutluspor’un deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden İskenderun Belediye Gençlikspor’u 5-0 yenmesinin önemli bir sonuç olduğuna dikkati çekerek, bu skordan ve oyundan dolayı takımını kutladığını söyledi.

Başkan ve yönetici olduğu her takımda başarı yaşamaya alışkın biri olduğunun altını çizen Başkan Gülbahar, şöyle konuştu;

“Sümerspor’da şampiyonluk yaşadım, Armutluspor’da şampiyonluk yaşadım. Geçen yıl Defne 2013 Spor’da şampiyonluğu final maçında kaybettik. Hala onun üzüntüsünü yaşamaktayım. Şunu söylemek istiyorum, eğer bir yerde görev alacaksam, onu hakkıyla yerine getirmek isterim. Kaybetmeye ve üzüntü yaşamaya tahammülüm yok. Benim olduğum yerde başarı olur, şampiyonluk konuşulur. Eğer bunlar yoksa ben orada bir dakika durmam. Sezon başında Armutluspor’da göreve geldiğimde bu parolayla yola çıktık. Yönetici arkadaşlarıma, başarıya oynayan bir kadro kuracağımızı söyledim. Sağolsun onlarda benim bu düşünceme saygı göstererek, destek oldular. İnşallah sezon sonunda önce Play-Off, ardından Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefine ulaşacağız. Kaliteli bir takımımız var, Play-Off maçları öncesi de kadromuza bazı takviyeler yapacağız. Şu anda bazı oyuncularla görüşmelerim sürüyor. Eğer hedefimize ulaşmak istiyorsak, her türlü fedekarlığı yapmak zorundayız.”

Başkan Gülbahar, şampiyonluk yarışının centilmence geçmesi için de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerinin de sözünü verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol