Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAL’da Takımlarımızın Performansı

Yayınlanma Tarihi : 29.11.2022 22:24 Bu haber 243 defa okundu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Antakya Belediyespor ve 5 Temmuz İskenderunspor haftayı galibiyetle kapattı. Samandağ Gençlerbirliği ise deplasmandan 1 puanla döndü.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAL’da Takımlarımızın Performansı

BAL 7. Grup 6. hafta müsabakaları tamamlandı. Hadırlıgücü deplasmanına konuk olan ve düşme potasından kurtulma hesapları yapan Antakya Belediyespor, sahadan 3-2 galip ayrılarak rahat bir nefes aldı. Antakya temsilcisinin gollerini Kemal Çetinkaya, Kamil Demir ve Arif Akpınar kaydetti.

Hafta içi takım içinde yaşanan problemler nedeniyle 9 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı 5 Temmuz İskenderunspor, Bahçespor deplasmanında 3-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. İskenderun temsilcisinin gollerini Rıdvan Dönmez, Furkan Kaya ve Mustafa Şekeroğlu kaydetti.

Geçtiğimiz haftalarda başkan değişikliğine giden Samandağ Gençlerbirliği ise evinde ağırladığı ve 30 dakikayı 9 kişi oynayan Araban Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Bu skorlarla birlikte düşme potasından bir adım uzaklaşan Hatay temsilcileri, 14 takımın bulunduğu grupta 8, 9 ve 10. sıralarda yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol