Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Aziz Yılmaz: Bu Toplantıdan Olumlu Dönüşler Alacağız

Yayınlanma Tarihi : 26.08.2023 12:09 Bu haber 158 defa okundu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’in başkanlığındaki TESK yönetim kurulu Ağustos ayı toplantısı Hatay’da gerçekleşti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Aziz Yılmaz: Bu Toplantıdan Olumlu Dönüşler Alacağız

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ile Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevlerini birlikte yürüten Aziz Fatih Yılmaz’ın ev sahipliğindeki toplantıda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve diğer illerden gelen birlik başkanları da katılım gösterdi.Aziz Yılmaz: Bu Toplantıdan Olumlu Dönüşler Alacağız

BULUŞMA AZİZ YILMAZ'IN GAYRETLERİ İLE GERÇEKLEŞTİAziz Yılmaz: Bu Toplantıdan Olumlu Dönüşler Alacağız

6 Şubat deprem felaketlerinden en ağır hasarı alan kent olan Hatay’da gerçekleşen buluşma Aziz Fatih Yılmaz’ın yoğun gayretleri sonucunda gerçekleşti. Türkiye’nin en büyük STK’larından olan TESK ve TŞOF Genel Başkanlarının buluşmasında ana gündem maddesi Hataylı esnaf ve şoförlerin sorunları oldu. Ağustos ayı gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından deprem felaketi sonrasında ilimizin inşası, esnafların genel konuları istişare edildi.

YILMAZ: GENEL KONULARI İSTİŞARE ETTİK

Hatay’ın sorunlarına dikkat çekilerek kamuoyu oluşturulmasına katkı sunulması amacıyla Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği & Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ın büyük gayretleriyle gerçekleşen toplantının Hatay için olumlu dönüşlerin olacağına inandığını kaydeden Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken başkanlığında, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın ve diğer illerimizden gelen Birlik Başkanlarımızın katılımıyla Ağustos ayı yönetim, denetim ve disiplin kurulu toplantılarını İlimizde gerçekleştirdik. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilimizin inşası, esnaflarımızın Genel konularını istişare ettik. Bu vesileyle Hatay esnafının babası olarak bildiğimiz değerli büyüğüm merhum HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz’ü rahmetle anıyorum. Onun bıraktığı bize bu mirası daha ileriye götürmek için var gücümüzle Hatay’ımız ve esnafımız için çalışacağız. Abdulkadir başkanımızın hatırasını her geçen gün daha da yükseğe çıkartmak, Hatay esnafına daha güzel imkanlar yaratmak amacıyla yapacağımız çalışmalara tam destek olacaklarını dile getirerek toplantımıza katılım sağlayan TESK Başkanımız Bendevi Palandöken’e, TŞOF Başkanımız Fevzi Apaydın’a ve Birlik Başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol