Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ayhan Kara Vakfı’ndan tarihe saygı konseri

Yayınlanma Tarihi : 23.08.2016 00:00 Bu haber 1146 defa okundu

Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Ayhan Kara Vakfı kısa süre önce Mağaracık Mahallesi’nde görkemli bir açılış töreni ile hizmete giren Mağaracık Vakıf Evi’nde geçtiğimiz cumartesi ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ayhan Kara Vakfı’ndan tarihe saygı konseri

“Tarihe saygı konseri” adı altında gerçekleştirilen konserde Antakya Defne Barış Korosu seslendirdiği müziklerle katılımcıları büyüledi.

Konser sırasında Türkçe, Ermenice ve Arapça şarkılar seslendirilirken Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara’ya Mağaracık Mahallesi’ne kazandırdığı vakıf evi için teşekkür edildi.

Seval Karataş’ın sunuculuğunda gerçekleşen Tarihe Saygı Konseri’nde amfi tiyatro alanı tıklım tıklım dolarken Arapça şarkıların seslendirilmesi ile birlikte katılımcılarda şarkılara eşlik ederek konser sonunda Antakya Defne Barış Korosu’nu ayakta alkışladılar.

KARA: BARIŞ VE KARDEŞLİK TÜRKÜLERİ İLE SESİMİZİ YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Konserin biriminde mikrofona davet edilen Ayhan Kara,”Vakıf evimizde ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ayhan Kara Vakfı olarak her zaman çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güzel bir Samandağ, güzel bir Hatay, güzel bir Türkiye, güzel bir dünya için barışın ve kardeşlik türküleri ile sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARASU: AYHAN KARA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ardından konuşmasını gerçekleştiren Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, ”Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara’ya böylesine tarihi güzel bir yeri Samandağ’a kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bu toplumun yetiştirdiği ender değerlerden biridir.” İfadelerini kullandı.   

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol