Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Avantajlı Krediler üyelerimizi Rahatlattı

Yayınlanma Tarihi : 04.01.2024 18:53 Bu haber 92 defa okundu

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve beraberindeki daire müdürleri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Avantajlı Krediler üyelerimizi Rahatlattı

Halkbank Bölge Koordinatörlük bina açılışı sonrası İTSO’yu ziyaret eden  Halkbank Genel müdürü Osman Arslan, Genel müdür yardımcıları  Hasan Tuncay, Altan Taşkıran, Hatay Bölge Koordinatörü Hacı Bayram Evran, Gaziantep Bölge Koordinatörü Metin Yediyıldız, Daire Başkanı Caner Gökbulut  İskenderun Ticari Şube müdürü Hüseyin Kahveci, ziyarette yer aldılar.

İTSO Yönetim Kurul Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında üyelerimizin kredi ve finansmana ulaşımları noktasında Halkbank’ın müdür ve yetkilileri ile görüşme imkanımız oldu, kendileri de sürekli bizleri ziyaret etiler. Avantajlı krediler ile üyelerimizin ticari faaliyetlerine devam etmeleri ve rahatlamalarını sağladıkları için Halk Bankasına teşekkür ediyoruz” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Halkbank’ın deprem bölgesinde ticari faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik krediler ve hizmetler noktasında, Banka yetkilileri tarafından İTSO yönetimine bilgiler verildi.

Halkbank Genel müdürü Osman Arslan’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nedim Şaban, Hıdır Güneş, Yılmaz Çağan yer aldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol