Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATSO’ya Hizmet Etmek Için Geliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 24.10.2022 23:19 Bu haber 286 defa okundu

 

Paylaş Paylaş Paylaş
ATSO’ya Hizmet Etmek Için Geliyoruz

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Kavak, Mazman Medya Radyolarının canlı yayın konuğu oldu. Cem Pehlivan’ın sunduğu “Yarını Konuşuyoruz” adlı programda adaylık sürecini ve icraatlarını anlattı.

“Seçimi kazanırsak hiçbir iş adamını aidatını ödesin diye ayağımıza getirmeyeceğiz” diyen Ali Kavak, “Biz hizmet etmek için oraya geliyoruz biz hizmetkârız orda. Onun sözünü veriyorum.” dedi.

Kavak programda açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ne siyasi nede başka bir beklenti içerisinde değilim maddi manevi hiçbir beklentim yok. Benim için ülkemin ve bölgenin kalkınmasına iş insanlarımızın kalkınmasına çocuklarımızın torunlarımızın geleceğinin inşa edilmesine bir katkı sağlamaktır. Bunu başarırsak en mutlu insan ben olurum. Odanın bir takım yapısal sorunları olduğuna inanıyorum.”

ODA HİZMETKÂR, İŞ ADAMLARI SAHİBİ

“Biz kazanırsak hiçbir iş adamının gelmesine gerek kalmayacak hatta biz ayağına gideceğiz, çünkü biz hizmet etmek için oraya geliyoruz biz hizmetkârız orda. Onun sözünü veriyorum. Bütün sektörümüzde eğitime destek vereceğiz. İhaleler konusunda üyelerimizi bilgilendirip erişim imkânı sağlanacak.” 

SEÇİM SONRASI PERSONEL DEĞİŞMEYECEK

“Personel ile ilgili bir tek tasarrufumuz olacak oda personeli eğitmek, iş adamlarımıza iş insanlarımıza yararlı bir hale getirmek. Alanlarında profesyonel bir hale getirmek. Onların alacağı eğitim sayesinde iş insanlarımıza çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tekrar tekrar söylüyorum bizim personel arkadaşlarla hiçbir sorunumuz olmayacak hiç birinin endişesi olmasın hiçbir tedirginlik olmasın ben söz veriyorum hiç birine negatif bir etkimiz olmayacak.” 

ÖĞRENCİLERE BURS SÖZÜ

Kavak konuşmasının sonunda; “2005-2006 yıllarında 200ün üzerinde öğrenciye burs veriyorduk. Şimdi mevzuatların gerektirdiği imkânlar doğrultusunda bizim ilk icraatlardan biriside ihtiyacı olan öğrencilere burs imkanı sunacağız. Bizim dönemimizde bütçe sıkıntısı olmayacak akıl üreterek bütçeyi kullanacağız, özellikle açıklamak istiyorum öyle bir sorun yaşanmayacak.  Meclis üyelerimiz gençlerden oluşacak, Yönetimimde var ve onların görüşüne önem veriyoruz.” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol