Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATSO Önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Yayınlanma Tarihi : 20.08.2016 00:00 Bu haber 719 defa okundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO), 25 Ekim’de düzenlenecek ‘Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali Etkinliği’ ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin “Odamızda, AB Ülkeleri ve İngiltere'nin Türkiye'ye bakışı, Hatay Yatırım ve Tanıtımı Şirketi kurulması durumunda Hatay'a ne gibi faydaları olacağı ve 25 Ekim'de düzenlenecek olan ‘Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’ etkinliği ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi” dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATSO Önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

Toplantıya İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TÜSİAD Londra Direktörü Hasan Turunç, DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Ekinci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci, Adana Tanıtım ve Kalkınma A.Ş. Genel Müdürü İlhami Günsel, İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali Kurucusu ve Direktörü PALETDER Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Selçuk, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer katıldı.

ATSO’DAN CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gürbüz ile bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdiler. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin “Hatay'a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcımız Ahmet Tekne'yi makamında ziyaret ettik, kendisine ‘hayırlı olsun’ diyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol