Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATSO Da Çinçin, Genel Kurulda Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi : 06.11.2022 23:47 Bu haber 261 defa okundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) başkanlık yarışında kazanan taraf Hikmet Çinçin’in mavi listesi oldu. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Genel Kurulunu yaptı. Genel Kurulda Hikmet Çinçin’in mavi listesi ile Ali Kavak’ın beyaz listesi yarıştı. Günün sonunda Mavi Liste beyaz listeye fark attı ve Hikmet Çinçin, genel kurulda güven tazelemiş oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATSO Da Çinçin, Genel Kurulda Güven Tazeledi

Erol Bilecik Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen seçimlerde ATSO üyeleri sabah 09.00’dan itibaren oy kullanmaya başladı. Oldukça yoğun bir ilgi gören ATSO seçimlerinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

ÜYELER GİRİŞTE ARANDI

Seçimin yapıldığı okulda kuş uçurtmayan Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulun bahçesine giren üyeleri X-Ray cihazından geçirip teker teker arayarak okul bahçesine aldı. Üyelerin oy kullandıkları sınıfların önünde herhangi bir nahoş olayın çıkmasını önlemek için nöbet bekleyen polisler, seçimin huzur içerisinde geçmesini sağladı. Seçimlerde Çevik Kuvvet polisleri de yer aldı.

OY KULLANMA İŞLEMİ GÜN BOYU SÜRDÜ

Mavi Liste ile yarışan Hikmet Çinçin ile Beyaz liste ile yarışan ali Kavak’ın yarıştığı seçimlerde oylama işlemi bütün gün sürdü. ATSO üyeleri yetki belgeleri ve kimlik kartlarını göstererek oy kullandı. Büyük heyecanın yaşandığı seçimde oy kullanma işlemi saat 17.00’de tamamlandı. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardın oy sayı işlemleri başladı. Hikmet Çinçin’in taraftarları açılan her sandıktan sonra sevinç çığlıkları atarken, arka arkaya açılan sandıklardan çıkan oylar günün sonunda kazanan ismi belirledi.

HİKMET ÇİNÇİN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Art arda açılan sandıkları oylar kısa sürede sayıldı. Yaklaşık 1 saat süren oy sayım işleminin ardından kazanan taraf Hikmet Çinçin’in Mavi Listesi oldu. “En büyük başkan bizim başkan sloganları” arasında tebrikleri kabul eden Hikmet Çinçin 25 meslek grubundan resmi olmayan sonuçlara göre 19’unun oylarını alarak yeniden başkanlığa seçilirken, seçimlerde beyaz liste ile yarışan Ali Kavak sadece 4 meslek gurubunun oylarını alabildi. Yapılan oylamada adaylar 2 meslek gurubunda da berabere kaldı.

BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK

Taraftarlarının tezahüratları arasında tebrikleri kabul eden Hikmet Çinçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin kaybedeninin olmadığını söyledi.

Dost meclisi olarak ipi önde göğüslediklerini belirten Çinçin, “Hayırlı olsun. Ben her zaman için ticaret erbapları için şunu derim. Bizim ideolojimiz yok. Yapılan bu seçimin kaybedeni de yok. Sayın Ali Kavak ve ekibini kutluyorum. Güzel bir yarış oldu. Centilmenlik içinde geçen bir yarış oldu.” dedi.

SİYASİLERE KISSADAN HİSSE OLSUN

Buradan siyasilere kıssadan hisse çıkarmanın gerektiğini belirten Çinçin, “İş insanlarının seçimlerine müdahale etmesinler. Kendiişlerini düzgün yapsınlar. İşlerini düzgün yaptıkları zaman onları tebrik ederiz. Yapamadıkları zamanda eleştiririz. Ben buradan beni destekleyen desteklemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Az farkla gruplarını kaybeden arkadaşlarımız var. Onların da üzüntüsünü yürekten paylaşıyorum. Ama bir daha söylüyorum neticede kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Biz Ali Kavak ile birlikte yeni dönemde çalışacağız.” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol