Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atmaya Kıyamadığınız Ayakkabılar Gıcır Gıcır Oluyor

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2022 23:39 Bu haber 368 defa okundu

Sektörde 46 yıllık deneyim ile yıpranmış ayakkabıların ilk günkü yeni görünümüne kavuşmasını sağlayan Lostra Antakya, İşletmecileri Cuma Yıldırım ve Mehmet Yıldırım sundukları kusursuz hizmet ile Eskiyen ayakkabılarını boyatmak, tamir ve bakım yaptırmak sihirli bir dokunuş ile adeta yenilenmelerini isteyen vatandaşlarımızın akınına uğruyor. Sadece ayakkabılarda değil tüm deri ürünlerde bu uygulamayı gerçekleştiren Lostra Antakya ekibi uygun fiyatları ile de takdir toplayan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atmaya Kıyamadığınız Ayakkabılar Gıcır Gıcır Oluyor

Ayakkabılarındaki muhteşem dönüşümü görünce gözlerine inanamayan müşteriler aldıkları hizmetten duydukları memnuniyet ve Lostra Antakya’nın uygun fiyatlarını dile getirerek bu hizmeti kendilerine sunan Cuma Yıldırım ve Mehmet Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Tüm deri ürünlerde yaptıkları bakım işlemi ile yenileme yaptıklarını ifade eden Lostra Antakya işletmecisi Mehmet Yıldırım konuşmasında, “Marka ayakkabıları tercih edenler büyük keyifle giydikleri ayakkabıları belli bir zaman sonra atmaya kıyamıyorlar. İşte bu gibi durumlarda devreye biz giriyoruz. Bize getirilen ayakkabıları müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bakımını ve hatta renk değişimlerini kusursuz bir biçimde yapıyoruz. Hatay’da bu işi tek yapan firma biziz. Sektörde yılların deneyimine sahip babam Cuma Yıldırım ile Lostra kültürünü yaşatmaya çalışıyoruz. Spor ayakkabı, Süet ayakkabı, Klasik deri ayakkabı, Bot bakımı, Çizme bakımı, İç topuk kaplama, İç astar yenileme, Tek yırtık tamiri, Taban yapıştırma ve renk değiştirme hizmetlerimize ilave olarak Çanta ve Kemer bakım onarımları yapmaktayız. Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde yoğun olarak eski botlar bize getiriliyor ve en güzel biçimde bu ürünlerin bakımı yapılarak müşterilerimize teslim ediyoruz. Yaptığımız hizmetler karşısında aldığımız olumlu dönüşler bizi daha iyi hizmet vermek adına motive etmektedir. Biz Hatay’da hizmet veren bir markayız ama hizmet ağımız tüm Türkiye’ye yayılmış durumda.Bize ulaşan müşterilerimize ürünlerini kargo ile göndermekteyiz” dedi.

Lostra Antakya Atatürk Caddesi Mahveli çok katlı otopark karşısı Lale Apartmanı GS Store altında hizmet veriyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol