Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Artık Otobüs Kaldırmayacağız

Yayınlanma Tarihi : 27.01.2023 16:29 Bu haber 148 defa okundu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, İskenderunspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK’dan yapılan açıklamada, “iskenderunspor A.Ş. ’nin, 22.01.2023 tarihinde oynanan İskenderunspor A.Ş.-Pazarspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve6.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Artık Otobüs Kaldırmayacağız

Bu gelişme sonrası taraftarlara tepki gösteren İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bundan sonra hiçbir maça otobüs kaldırmayacaklarını açıkladı. Bolat, “Bu cezalara sebep olan taraftar birazda kendini eleştirsin. Çok önemli Trabzon maçını seyircisiz oynayacağız. Bundan sonrada hiç bir maça otobüs kaldırmayacağız” diye konuştu. 

İskenderunspor 4 Şubat Cumartesi günü Kırıkhan İlçe Stadı’nda 1461 Trabzonspor’la karşılaşacak. Maç seyircisiz oynanacak. Körfez ekibi bu hafta sonu ise Fethiye deplasmanına çıkacak. Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol