Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Arsuz Nardüzü Mahallesi’ne Yeni Altyapı

Yayınlanma Tarihi : 22.11.2022 23:36 Bu haber 423 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), çevre kirliliğini önlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Arsuz Nardüzü Mahallesi’ne Yeni Altyapı

Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü Mahallesi’nin atık su hattı tahliye ihtiyacına cevap olmak için 540 metrelik hat çalışması gerçekleştirildiğini aktaran Genel Müdürlük, devam eden çalışma kapsamında bağlantı çalışmalarının da yapılacağını belirterek, bölge sakinlerinin altyapı ihtiyacının karşılanacağını aktardı. 

Daha önce çevreye zarar veren atık suların yapılan çalışma sayesinde doğaya artık akmayacağına dikkat çeken HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 kepçe, 1 ekskavatör ve 2 personelin görev yaptığını açıkladı. 

Genel Müdürlük, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atık su hattı projelerinin süreceğini vurguladı.

Yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol