Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Bilim Merkezi, Erasmuslu öğrencileri Misafir Etti

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2022 02:38 Bu haber 210 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya’nın ilk Bilim Merkezi olan Antakya Bilim Merkezi; ERASMUS projelerinin hareketliliği kapsamında Hırvatistan, Polonya ve Litvanya’dan gelen öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Bilim Merkezi, Erasmuslu öğrencileri Misafir Etti

Antakya’yı bilimin de merkezi yapma yolunda önemli bir yatırım olan ve ziyaretçilerine uygulamalı öğrenme imkânı sunan Antakya Bilim Merkezi, ERASMUS projesi kapsamında ziyarete gelen ekibi yeni açılan Arkeoloji Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi ve Seracılık Atölyelerinde misafir etti.

Antakya Bilim Merkezi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı:

“Son olarak şehrimize gelen ERASMUSLU öğrencileri misafir ettiğimiz bilim merkezimizde ara tatilde “Veli-Öğrenci” atölye çalışmaları ile de çocukların hem aileleriyle keyifli vakit geçirmelerine hem de bilimsel çalışmalarla öğrenmelerine katkı sunmaya çalıştık. 

Haftanın belli günlerinde gruplar halinde öğrencilere temel düzeyde robotik kodlama, astronomi, akıl-zekâ oyunları ve arkeoloji eğitimi verilen merkezimiz günlük ziyaretlere de açık. Ziyaretçilerin randevu yoluyla kabul edildiği Antakya Bilim Merkezini ziyaret etmek ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler Fevzi Çakmak Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, (Askeri Kışla Civarı) Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret edebilir veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilirler.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol